Over Luna

De tapasbar bar

Tapasbar La Luna Arnhem opende haar deur in februari 2003 en nog elke dag ervaren we het als een uitdaging om onze Bourgondische levensvisie uit te dragen in de tapasbar. Je kunt hier het echte Spanje op veel punten ervaren, zowel in de tapas als in de sfeer en het ongedwongen karakter van de tapasbar.

Het is voor ons dan ook niet moeilijk om met hart en ziel te vertellen over de gerechten, de manier van tapas eten en het Spanjegevoel dat we met het hele team proberen over te brengen op onze gasten. Als u denkt dat het Bourgondische leven in Frankrijk uitgevonden is zit u er enkele honderden kilometers naast.

Viva la vida (leve het leven) is zo ongeveer de lijfspreuk van de Spanjaarden en dat gevoel kunt u proeven in onze gerechten, sherry’s en wijnen die wij als rasechte levensgenieters zelf maar zeker ook ieder ander willen laten proeven.

Tapas lenen zich bij uitstek om lekker rustig onder het genot van een glaasje een vorkje te prikken, dit kan als tussendoortje maar ook als complete maaltijd. We willen onze gasten waarschuwen niet teveel tegelijk te bestellen, de ogen zijn immers vaak groter dan de maag. Bestel een paar tapas, eet deze lekker op en bestel daarna gewoon de volgende ronde.

Onze keuken is minimaal tot tien uur geopend, dus wat ons betreft: ¡Todo tranquilo!”

We nodigen je van harte uit om ons idee van Spanje in Arnhem eens te komen beleven...


Tapasbar La Luna, Jansplein 48 6811 GD Arnhem 026-3510484